De Abdij

De 16e eeuwse toren

heeft op de begane grond een volledig ingerichte eetkeuken. Op de eerste verdieping is de royale romantische master bedroom met een kingsize bed (220x210cm), losstaand bad, open haard en balkon waar een Frans ontbijtje in de ochtendzon echt goddelijk is. Als we verder de wenteltrap oplopen komen we daar eerst een badkamer met douche en 2e wc tegen en vervolgens de deur naar de grote zolderkamer waar een queen-size bed staat, en twee losse bedden. In de nok van de toren is een geheime torenkamer met eenpersoonsbed. Alle bedden zijn minimaal 200 cm lang en voorzien van anti-allergie kussens en dekbedden. De Abdij heeft 2 volledige ingerichte badkamers die onder de gasten gedeeld worden.

De Living

van de Abdij (100 m2) heeft een grote gerestaureerde 13e eeuwse open haard met schouw, een met zorg samenstelde bibliotheek (ook voor kinderen) en een grote eettafel met 10 stoelen. In de hal is nog een derde wc beschikbaar en een uitgebreide videotheek (500+films). Uiteraard is daar behalve de TV, DVD en CD spelers ook free WIFI. In de kast liggen diverse spelletjes;  Risk, Kolonisten van Catan, Scrabble, schaak&dam spel, sjoelbak, puzzels, Stratego etc. Er zijn twee originele bridge tafels op verzoek beschikbaar.

Voor muziekliefhebbers hebben we een gitaar en keyboard.

Het zwembad

is een zoutwaterbad van 9 m lang, is halfoverdekt (prettige schaduw) en is van april tot november verwarmd tot 28 graden °C. Vanuit het zwembad zie je het plaatsje Saint Robert liggen.