Accommodatie

 Uw accommodatie; Motovacances La Bonne Vie, hét motorhotel in zuid Frankrijk

Onze accommodatie Motovacances La Bonne vie ligt in het hart van het middeleeuwse dorp Perpezac le Blanc. De naam La Bonne Vie (het goede leven) sluit mooi aan op de sfeer dat het pand uitstraalt, warmte, gezelligheid en gastvrijheid, en dat is ook precies wat wij aan onze gasten willen overbrengen.

In onze prachtige Cave serveren wij het ontbijt en bij een warme zomeravond is er mogelijkheid om heerlijk buiten te eten.

Tevens heeft ons  motorhotel een gezellig Bikerscafé, waar onze gasten lekker kunnen vertoeven. Bij wat minder weer kunnen zij hier heerlijk genieten van een een lekker koud biertje of wijntje bij het knapperend haardvuur. Voor de liefhebber kan er ook tv worden gekeken, een muziekje worden opgezet, en de sociale media worden bijgehouden. En wanneer er gasten zijn die van voetbal, wielrennen, Moto GP of F1 houden, ook dan zijn zij aan het juiste adres.

Het gezellige buitenterras heeft zicht op de prachtige kerk uit de 12e eeuw.

De kamers zijn sfeervol ingericht. Deze beschikken over een eigen badkamer met toilet, bedlinnen en handdoeken. Vanuit uw kamer heeft u zicht op het echte Franse leven, een bakker die het brood nog in de houtoven bakt of op de mooie kerk uit de 12e eeuw.

Motovacances La Bonne Vie heeft geen beschikking om uw motor ‘overdekt’ weg te zetten. Wel heeft u vanuit Motovacances La Bonne Vie altijd toezicht op uw motor.