Accommodatie

 Uw accommodatie Motorhotel Motovacances La Bonne Vie,
Bikers Motor(t)huis

In het hart van ons middeleeuwse dorp Perpezac le Blanc hebben wij onze accommodatie Motorhotel Motovacances La Bonne Vie, hét Bikers Motor(t)huis. De naam La Bonne Vie (het goede leven) sluit mooi aan op de sfeer die het authentieke pand uitstraalt, warmte, gezelligheid en gastvrijheid, en dat is ook precies wat wij aan onze gasten willen overbrengen.

In onze prachtige Cave serveren wij het ontbijt en bij een lekker ochtendzonnetje ontbijten we heerlijk buiten.

Tevens heeft het Bikers Motor(t)huis een gezellig Bikerscafé, waar onze gasten lekker kunnen vertoeven. Bij wat minder weer kunnen zij hier heerlijk genieten van een heerlijk glas wijn of een lekker koud biertje bij het knapperend haardvuur. Voor de liefhebber kan er ook tv worden gekeken, een muziekje worden opgezet, en de social media worden bijgehouden. En wanneer er gasten zijn die van voetbal, wielrennen, Moto GP of F1 houden, zijn zij aan het juiste adres.

Het gezellige buitenterras heeft zicht op de prachtige kerk uit de 12e eeuw.

De kamers zijn eenvoudig, maar sfeervol ingericht. Deze beschikken over een eigen badkamer met toilet, bedlinnen en handdoeken. Vanuit uw kamer heeft u zicht op het echte Franse leven, een bakker die het brood nog in de houtoven bakt of op de mooie kerk uit de 12e eeuw.

Motovacances La Bonne Vie heeft geen beschikking om uw motor ‘overdekt’ weg te zetten. Wel heeft u vanuit Motovacances La Bonne Vie altijd toezicht op uw motor.