Accommodatie

 Uw accommodatie Motovacances La Bonne Vie

In het hart van ons middeleeuwse dorp Perpezac le Blanc hebben wij onze accommodatie Motorhotel/Bed & Breakfast Motovacances La Bonne Vie. De naam La Bonne Vie (het goede leven) sluit mooi aan op de sfeer die het authentieke pand uitstraalt. Warmte, gezelligheid en gastvrijheid zijn de ingrediënten die wij proberen over te brengen, om het u als gast volledig naar uw zin te maken.

In onze prachtige Cave, die in originele staat is hersteld, serveren wij het ontbijt. Bij een lekker ochtendzonnetje ontbijten we heerlijk buiten.

Tevens beschikt Motovacances La Bonne Via over een gezamenlijke zitkamer met tv, wifi en minibar. Bij wat minder weer kunt u hier heerlijk genieten van een goed boek en een heerlijk glas wijn.

Het gezellige buitenterras heeft zicht op de prachtige kerk uit de 12e eeuw.

De kamers zijn eenvoudig, doch sfeervol ingericht. De kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, bedlinnen en handdoeken. Vanuit uw kamer heeft u zicht op het echte Franse leven.

Motovacances La Bonne Vie heeft geen beschikking om uw motor ‘overdekt’ weg te zetten. Wel heeft u vanuit Motovacances La Bonne Vie altijd toezicht op uw motor.