Routes in de regio

Onze Routes

Onze routes variëren van 150 tot 350 km. Wij hebben deze voor u digitaal, zodat u die in uw Garmin of TomTom kunt overzetten. U bepaalt zelf welke tocht u rijdt en hoelaat u vertrekt. Door de mooie ligging kunt u kennis maken met de Corrèze, Lot en Dordogne. Dankzij de mooie vergezichten, de vele kastelen, de gorges, de mooie stuurwegen en niet te vergeten de historie in deze mooie streek, is het altijd genieten.

Wij hebben routes naar oa: Sarlat de Canéda, Rocamadour, Oradour sur Glane, Vallée de Cheylade, Gorge de la St.Vincent, De terrasroute, Rijden langs de Dordogne, De watervallen van Gimel, Nationaal park de Quercy, Vallée de vézère….

Ook wanneer u niet een gehele route wilt rijden, hebben wij mooie plaatsen voor u in de nabije omgeving waar u heerlijk kunt genieten. Zo kunt u heerlijk zwemmen of luieren bij Lac du Causse; Een mooie tocht naar Beaulieu sur Dordogne maken waar u aan de oever van de Dordogne lekker kunt relaxen of picknicken; Of bezoek Le Château St-Segur, een pittoresk dorpje waar de tijd heeft stilgestaan.

En wanneer u naar de Pyreneeën wilt, ook dan is Motorhotel La Bonne vie een prima uitvalsbasis voor een mooie tussenstop van 1 of meerdere dagen.

Kortom: Een mooie (motor)vakantie begint bij Motovacances La Bonne Vie.